Dette er nettsiden for deg som ønsker å bli frivillig og for deg som allerede er en av våre 72  frivillige. Om du har lyst til å bli frivillig hos oss kan du sende oss en e-post på kontakt@latinamerikansk.no . Lenger ned på siden finner du informasjon om de forskjellige mulighetene for frivillig arbeid, send oss en e-post hvor du sier hva du vil jobbe med.

Arrangementsverter

Vi søker verter som kan hjelpe oss under våre arrangementer, spesielt de som er tilknyttet LAF integrering som LAF Språkvenn treff og LAF Meetup. Du skal bidra med praktisk tilrettelegging og sosialt fellesskap på arrangementer, møter, kurs og aktiviteter

Frivillig nettredaktør

Vi ser etter en person som kan vurdere våre nettplattformer. En student med behov for praksiserfaring vil være ideelt. Vi ønsker helst en person som kan forplikte seg som nettredaktør i minimum 6 måneder.

Den viktigste delen av jobben vil være å legge ut saker på nettsiden vår (latinamerikansk.no), løse diverse tekniske utfordringer, samt sikre at nettsiden fungerer optimalt både visuelt og praktisk. Til dette arbeidet må du ha erfaring med å håndtere WordPress.

Tillitsverv og organisasjonsarbeid

LAF og LAF Studentlag har egne styrer og drives av frivillige. Styret består av leder, nestleder og to til fire styremedlemmer. Lederen har også ansvaret for administrasjonen og driver organisasjonsarbeid sammen med de frivillige i Finansavdelingen og Markedsføringsavdelingen.