LATINAMERIKANSK FORENING SØKER FRIVILLIGE TIL VÅRT KONTOR I OSLO


Er du student, nyutdannet eller en person med mye overskudd?  Vil du være med å bidra til et mer inkluderende samfunn? Vi trenger engasjerte frivillige til vår administrasjon. Vi ser også etter senior-frivillige som kan bidra med verdifull kunnskap og erfaring.  
 

Som frivillig i Latinamerikansk forening vil du være en del av et hyggelig miljø som arbeider for et mer inkluderende samfunn. Vi har ulike prosjekter og oppgaver som du kan jobbe med, avhengig av din kunnskap og interesser. Du vil lære om mangfold, inkludering og informasjonsarbeid, og få verdifull erfaring fra en spennende organisasjon. 

De holder skoleforedrag, produserer tekst og bilder til nettsider og sosiale medier, bistår i organisasjonsutvikling og er helt uunnværlige når vi planlegger og gjennomfører aktiviteter. Fra våren 2022 trenger vi flere hverdagshelter på LAF hovedkontor.

Vi ser etter deg som

Har lyst til å lære mer om hvorfor et trygt og inkluderende lokalsamfunn er viktig for å nå FNs bærekraftige mål

Er fleksibel med tanke på tid og arbeidsoppgaver

Har god skriftlig og muntlig formuleringsevne på norsk og engelsk

Er over 18 år

Som frivillig vil du få opplæring ved hovedkontor i Oslo. Du vil lære om LAF, mangfold og hvorfor er det viktig for LAF den bærekraftige utvikling av det lokale samfunnet. LAF jobber for å gjøre lokalsamfunn inkluderende, trygge, robuste og bærekraftige, og kan skrive erfaring fra en organisasjon på CV’en. I tiden du er frivillig får du egen plass på kontoret, får gratis lunsj og vi refunderer reise. Etter gjennomført arbeid får du attest og referanse.


Du kan velge selv som frivillig om du vil jobbe på kontoret eller digitalt. Arbeidstid avtales i samråd med daglig lederen. Vi gjør oppmerksom på at rollen som frivillig er ulønnet. Er du interessert i å jobbe som frivillig hos oss? Send en e-post til karen@latinamerikansk.no

2 Comments, RSS

 • Cecilia Isadora

  Hei,
  Jeg har mulighet til og ønsker å jobbe som frivillig for deres forening (digitalt) 1 dag uken kommende semester.
  Min opprinnelse fra Sør-amerika gir meg motivasjon til å lære mer om latinamerikansk kultur gjennom deres forening.
  Ta gjerne kontakt etter sommerferien fra 10.aug ang hva slags kompetanse jeg har + antall timer som er ønskelig hos dere.

  Mvh
  Cecilia

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*