VI HOLDER DEG INFORMERT OM KORONASITUASJONEN I NORGE!

Alle mot korona! er en informasjonsprosjekt drevet av frivillige i Latinamerikansk forening.
Det handler om å holde befolkning, spesielt de med minoritetsbakgrunn, informert om koronasituasjonen i Norge

Prosjektet ble utviklet for å sikre innvandrere de samme muligheter til å ha tilgang til informasjon om coronavirus som nordmenn har. Gjennom vårt nettverk og våre aktiviteter blir minoritetsbefolkning kjent med norsk offisiell informasjon og tiltak mot viruset, samt rådgiving om arbeidsliv, helse og likestilling under det nåværende koronautbruddet.

Det er hovedsakelig to aktiviteter i prosjektet: InfoVenn i ditt nabolag og LAF koronatelefon.

INFOVENN I DITT NABOLAG

Situasjonen med Covid-19 påvirker dagliglivet vårt, og kan være særlig krevende for innvandrerfamilier og personer med minoritetsbakgrunn som strever med språk eller kulturforståelse.

Infovenner driver rådgivende og oppsøkende arbeid for ungdom og voksne med minoritetsbakgrunn. Vi er tilstede både på dag- og kveldstid, på Grünerløkka og Gamle Oslo. Du kan også ta kontakt med oss hvis du er bekymret eller ønsker å snakke med noen om koronautbruddet.

LAF KORONATELEFON

Vi tilbyr deg informasjon på norsk, spansk, portugisisk, engelsk, fransk, polsk, kurdisk og tyrkisk!

Har du problemer med å holde følge med restriksjoner og regler rundt Covid-19? Vet du hva du bør gjøre om du blir syk og mistenker Covid-19? Vi har satt en opp en telefonlinje som du kan ringe dersom du har noen spørsmål angående Covid-19 og våres operatører snakker flere språk.