Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Dugnad Vi trenger din støtte!

oktober 17, 2019 @ 6:30 pm - 7:30 pm

LAF finansavdeling er en gruppe av 8 frivillige som jobber for at Latinamerikansk forening (LAF) har inntekter for å dekke kostnader til deres arrangementer. Denne gangen kommer de til å ta kontakt med alle tidligere medlemmer i LAF for å minne dem om at det er viktig at de betaler medlemskontingenten.

LAF er en flott mulighet til våre medlemmer til å være aktive og føle seg involvert. Vi har aktive og ikke-aktive medlemmer i alle aldre. Den kjedelige siden er at kostnadene for å utvikle flere arrangementer faktisk kan være så høy at man er begrenset til hvor mye inntekter man faktisk har.

De fleste aktiviteter i LAF er gratis. Vi trenger betalende medlemmer for å finansiere dem. Medlemskontingenten er 100 NOK for ett år. Studenter betaler kun 50 NOK. Dette kan enkelt betales til Vippsnummer 577601.

Medlemskontingenten fastsettes av årsmøtet og betales forskuddsvis. Kontingenten skal betales for hvert enkelt medlem, og alle medlemmer skal registreres med navn, fødselsdato, adresse og e-postadresse.

Vil du være frivillig i LAF finansavdeling? Send en e-post til karen@latinamerikansk.no

 

 

Detaljer

Dato:
oktober 17, 2019
Tid
6:30 pm - 7:30 pm

Arrangør

Latinamerikansk forening
E-post:
kontakt@latinamerikansk.no

Sted

Batteriet
Fredensborgveien 24A
Oslo, Oslo 0177 Norge
+ Google-kart